Projectes, una moda?

enganxina02Vols venir a compartir el que hem après durant aquests darrers 10 anys?               Organitzem aquesta trobada amb els mestres de l’equip ICE “Un enfocament global de l’aprenentatge (g9)” que treballen a les escoles: Mas Rampinyo de Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Jordi de Mollet del Vallès, Alcalde Marcet i Samuntada de Sabadell, Pilarín Bayés de Sant Quirze del Vallès, El Sol i la Lluna de Castellar del Vallès, El Viver de Montcada i Reixac, Joan Coromines de Mataró, Ciutat d’Alba de Sant Cugat del Vallès, Joan Salvat Papasseit de Santa Coloma de Gramenet, Guinardó i Can Fabra de Barcelona, EAP Berguedà i La serreta de Sant Pedor.

La finalitat de la trobada és compartir, dialogar i reflexionar sobre les diverses pràctiques d’aula sobre projectes a través d’espais de debat, tallers, ponències… Per una banda enraonant i debatent sobre aquelles temàtiques que més ens preocupen als mestres, i per l’altre fent viure els processos d’aprenentatge que viuen els nens i les nenes.

Programa provisional:

http://ice.uab.cat/trobada_projectes2017/index.php

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s