Escenaris nous, aprenentatges nous

dossiergraoLa tendència a revisar els processos d’ensenyament i aprenentatge genera una nova concepció de l’espai educatiu. La lectura dels textos que composen aquest dossier fa evident que avui l’espai és un tema prioritari perquè vivim en un món on res no és lluny, on res no és estrany i on res no és senzill.

L’espai ja no el podem concebre de manera estàtica perquè ha esdevingut un personatge més que facilita la trobada dels diferents actors i la interacció que estableixen. És per això que ens atrau la idea d’escenaris. Escenaris inclusius on siguin els nens i les nenes, els nois i les noies, els veritables defensors de l’obra que s’hi representa.

Coordinadors/res: Juli Palou, Montserrat Fons i Jaume Cela.
Col·laboren: Xus Martín, Joana Sancho, Fernando Hernández, Jaume Carbonell, Francisco Imbernón, Joan Vaello, Pilar Benejam, Ignacio Calderón, Gerardo Echeita, Jaume Funes, José M. Jarque, David Vilalta, Paco Pozuelos, Francisco J. García Prieto, Gabriel Travé, Josep Menéndez, Marta Pont i Ismael Navarro.

Més informació: http://termejo.com/mirror.php?c=eyJpZEMiOiIxNjQxIiwiaWQiOiIxMzQzMTkzIiwiZSI6ImljZUB1YWIuZXMiLCJsIjoibGlzdF9kb3NzOCJ9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s