L’educació infantil avui: reptes i propostes. (ICE de la UAB)

Presentem una publicació digital, en castellà i català, feta coralment, i no a l’uníson, per persones diverses, que vol arribar a educadors i educadores diversos, de diferents llocs i posicions. Però tots els articles segueixen un esquema similar i, al final de cadascun, s’inclouen dos breus apartats: Per reflexionar i Per saber-ne més. Perquè sabem per experiència que, a partir d’una determinada proposta i amb la reflexió personal i compartida, podem millorar la nostra pràctica, ajustar la nostra intervenció, adequar-la al nostre context, crear situacions… crear pedagogia. I, al final del llibre, també s’ofereix una bibliografia més extensa per poder descobrir altres reflexions o propostes, poques, però seleccionades, que ens permetin aprofundir en allò que més ens interessi.

Cadascú podrà dialogar a la seva manera, a partir de la seva experiència i opció, amb el conjunt de propostes i reflexions. Ens quedem amb el desig i l’esperança que aquest diàleg intern contribueixi al procés d’una educació infantil cada vegada de més qualitat.

Luisa Martín Casalderrey i David Vilalta Murillo

Versió en català: http://documentsice.uab.cat/publicacions/materialsdigitals/reptes-i-propostes.pdf

Versió en castellà: http://documentsice.uab.cat/publicacions/materialsdigitals/retos-y-propuestas.pdf

2 thoughts on “L’educació infantil avui: reptes i propostes. (ICE de la UAB)

  1. Retroenllaç: REFLEXIONEM I DIALOGUEM | Escola Cesc Aldea – Bloc de P-5

    • Hola, malauradament no se el teu nom. T’agraeixo molt el comentari trobo molt interessant aquest treball de diàleg amb les famílies per ajudar-les a comprendre tot el que hi ha darrera de l’entrada al món lletrat.
      Una abraçada i ànims!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s