Ciutadà del món

Capítol 834: Ciutadà del mónLa situació dels refugiats a Europa fa que Vlado Arapovic revisqui la seva experiència durant la Guerra de Bòsnia. Nascut a Sarajevo, va marxar amb nou anys del seu país sense saber que n’estaria quatre refugiat a Croàcia i Itàlia, jugant a tenis. Després, el 1998, va venir a Catalunya amb una beca de la Federació Catalana de Tenis. Aquí, en Vlado va ser acollit per una família de l’ONG Mestres per Bòsnia, que ara són, com diu ell, la seva família catalana. En aquell moment, el va impressionar la solidaritat entre persones que es mobilitzaven per una gent, una ciutat i un país que no coneixien. Un fet que espera que també vagi a més, ara, amb la crisi de refugiats que viu Europa.

Origen: Ciutadà del món

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s