Perseguim un pacte per l’educació a Menorca

Pere Alsina Seguí en nom de MenorcaEdu21

PacteMenorca

Ho hem intentat de moltes maneres; ara ho provarem generant un ampli moviment de professorat i famílies amb l’objectiu d’aconseguir un pacte educatiu per Menorca i per a les Illes Balears. Estem rebent centenars d’adhesions, però en necessitem més.

Conjuntament amb la campanya pel pacte organitzem unes jornades d’estiu on es presentaran experiències innovadores i se debatrà el calendari i les accions per portar a bon lloc el pacte. En aquestes jornades hi participaran persones i col·lectius de manera totalment voluntària. Aquesta participació desinteressada ha suposat molt per a tots nosaltres i ens empeny i ens il·lusiona a tirar endavant.

El que us demanem és la vostra adhesió seguint les instruccions que trobareu a la pàgina web o simplement enviant un correu  i que passeu aquest mail a  quantes persones us sigui possible per estendre la iniciativa.

http://menorcaedu21.blogspot.com.es/

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s