Malgrat la crisi necessitem més inversió per a l’infancia.

portada_IV_Informe_editat_ajbcnIV Informe del CIIMU sobre la situació de la Infància, l’Adolescència i la Família a Catalunya i Barcelona: Família i relacions intergeneracionals: un espai d’oportunitats per a l’educació dels fills i filles

“L’Informe que presentem analitza l’efecte que la pobresa i els dèficits en el capital socioeconòmic i educatiu de les famílies tenen en moltes de les problemàtiques en què es concreta la manca d’oportunitats dels infants i adolescents, com el baix rendiment escolar i l’abandonament escolar prematur, el preocupant creixement dels problemes emocionals i malestars psicològics o les conductes desordenades i els comportaments de risc en els i les adolescents.” (…)

“El creixement de la pobresa infantil i les seves conseqüències compromet el benestar present i futur dels infants i el futur de la nostra societat. Tanmateix l’exercici d’una parentalitat positiva pot ser un factor de màxima importància per compensar i esmorteir els efectes de les desigualtats socials.”

Veure l’informe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s