Sobre sostenibilitat i el meu fer de mestre

Avui, la Carla, alumna de tercer de grau d’educació infantil, m’ha suggerit mirar aquest vídeo per aclarir el concepte de sostenibilitat. Li he fet cas, he mirat el vídeo i m’he endinsat en reflexions del tipus: com puc fer la meva aula més sostenible? Què significa intervenir avui a l’aula, amb el meu alumnat, sense hipotecar el seu futur? (el de l’aula i el da cada alumne)

Un camp interessant per imaginar, per recollir experiències i reflexions d’altres; per introduir millores en el meu fer quotidià de mestre.
Gràcies Carla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s