Cinema i valors

La nostra feina, demana estar al dia en molts aspectes. En els moments que corren, podem sentir trontollar aquells valors de tota la vida. Veure pel·lícules com aquesta, ajuda a posar-te en la pell d’aquestes criades, et permet imaginar els seus sentiments, sentir-te elles. També et permet riure i emocionar-te en els moments de tendresa i veure que, a vegades, els impossibles, allò que no ens atrevim a fer, si ho fem ens obre les portes de la felicitat perquè aprenem a ser lliures. Sense fer mal a ningú. Te la recomano.

Gènere: Drama; Durada: 138 min. Director: Tate Taylor. Intèrprets: Jessica Chastain, Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Allison Janney, Chris Lowell, Sissy Spacek, Emma Stone, Cicely Tyson, Mike Vogel …Sinopsi: Una noia de la societat del sud dels Estats Units revoluciona tot el seu entorn quan decideix escriure sobre les dones negres que han treballat per a grans famílies

Web de  la pel·lícula                         Trailer


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s