12 anys després de prendre alguna decisió

Sovint prenem decisions de les que necessitem teeemps per veure els efectes. Si en la vida quotidiana, com a ciutadà, això passa sovint, en la vida quotidiana dels mestres és vertiginós. Els resultats de les nostres decisions no són evidents al moment, però si som persistents i tenaços les evidències arriben. Avui em sento feliç perquè puc compartir amb tothom que llegeixi aquesta entrada els resultats d’una decisió que vàrem prendre plegats, la meva dona i jo. Si ho vols veure, clica aquí:“Fins allà on et porti el vent”


3 thoughts on “12 anys després de prendre alguna decisió

  1. benvolgut david…! fa un certs temps que intento trobar un camí per contactar de nou amb vosaltres… avui – any nou… – ho intento amb tu per mitjà d’aquest bloc teu (engrescador i encisador!) i per altre camí amb l’Helena Forrellad… Ja veurem si me’n surto… la qüestió és que de vegades vull explicar coses, i swi algú les troba interessants, doncs que disposi com millor trobi. aquesta és l’adreça d’un bloc que començo, com un prestatge on desar el que altre temps deixava en papers al meu calaix… http://historiesdaula.blogspot.com/

    una abraçada!

    pep lluís

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s