Em dol, profundament, el meu govern!

Medusa fou  una dona molt bella que després de ser seduïda per Poseidó en el temple d’Atenea, fou castigada i transformada en un personatge horrible:  lletja, amb cabells de serps i una mirada que petrificava.

Com es deurien sentir els amics de Medusa amb el seu canvi?

Com ens sentim els i les que hem esperat, fins i tot somiat, un govern d’esquerres durant molt anys?

Es hora que  el Departament d’educació faci públiques les xifres  que ha suposat l’aplicació de la sisena hora.  Realment  ha facilitat la conciliació entre la vida laboral i la familiar? Ha servit per incrementar la qualitat de l’ensenyament públic? Quants mestres han entrat de cop al sistema? S’ha fet esglaonadament? Amb quina estrategia?

Quants centres de primària, gràcies a la sisena hora, han pogut millorar la seva organització interna destinant horari per reflexionar sobre com s’ensenya i poder introduir millores?

Es hora que  el Departament d’educació faci públiques les xifres del  cost que va suposar el desplegament dels Serveis Educatius.  Inversió que ara dilapida. És hora que el Departament expliqui què li ha costat formar equips de mestres al voltant dels Cesires perquè després els desmunti.

És hora que el Departament d’Educació expliqui quina política de formació permanent del professorat té.

Voldria saber qui ha seduït al meu govern, perquè ens hagi  decebut d’aquesta manera:  trepitjant tants esforços i suors,  masegant tantes il·lusions i projectes.

No em crec l’argument de la crisi.

Necessitem xifres per poder avaluar el nostre govern i veure si va a la deriva o ha estat pres per Poseidó. Crec que es precisa un balanç a fons de la política educativa per saber a qui serveix. Sense aquest balanç  em costarà saber a qui votar.

Seran els temps líquids?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s